A Peek & Cloppenburg Ruházati és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság ajándékkártyái beváltásának általános feltételei

  

1. Alkalmazási terület

A Peek & Cloppenburg Ruházati és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaságnál („P&C”) vásárolt ajándékkártyák („Ajándékkártya”) beváltása kizárólag a jelen általános beváltási feltételek („Beváltási feltételek”) alapján történik.

2. Az ajándékkártya beváltása

a)     Az Ajándékkártya beváltható Magyarországon és minden más európai „Peek & Cloppenburg*” vagy „ANSON'S” értékesítési ponton („Üzletek”).

*Németországban két független Peek & Cloppenburg vállalat működik, düsseldorfi és hamburgi székhellyel. Az ajándékkártya kizárólag Németországban váltható be a Peek & Cloppenburg B.V. & Co. KG, Düsseldorf üzleteiben, amelyek jelenleg a következő helyeken találhatók:

Aschaffenburg, Augsburg, Bad Homburg, Bergisch Gladbach, Berlin, Bocholt, Bonn, Dortmund, Düren, Düsseldorf, Erlangen, Eschweiler, Essen, Frankfurt am Main, Gießen, Hagen, Halle (Saale), Hamm, Hanau, Hilden, Homburg, Hürth, Kaiserslautern, Karlsruhe, Koblenz, Köln, Leipzig, Leuna-Günthersdorf, Leverkusen, Ludwigshafen am Rhein, Lünen, Mainz, Mannheim, Mönchengladbach, Mülheim an der Ruhr, München, Neu-Isenburg, Neunkirchen, Neuss, Oberhausen, Potsdam, Recklinghausen, Regensburg, Rosenheim, Saarbrücken, Saarlouis, Siegen, Stuttgart, Sulzbach (Taunus), Troisdorf, Ulm, Viernheim, Weiterstadt, Weil am Rhein, Wiesbaden, Wildau és Wuppertal.

Az üzletek folyamatosan frissített listája a következő oldalon érhető el: peek-cloppenburg.de/en/stores.

Nem tartalmazza a romániai és szerbiai visszaváltást.

 

b)     Az ajándékkártya beváltása az egyik üzletben a fizetés során történik az ajándékkártya bemutatásával a pénztárnál. Az ajándékkártyán lévő összeg ezután automatikusan levonásra kerül a fizetendő összegből.

c)     Egy vásárlás során több ajándékkártya beváltása is lehetséges, de ez legfeljebb 5 darabra korlátozódik.

d)     Az eurótól eltérő pénznemben történő nemzetközi beváltás esetén az Európai Központi Bank (EKB) által a visszaváltás napján közzétett árfolyamot kell alkalmazni.

3. Megvásárolható áruk

Az ajándékkártya a kijelölt üzletekben kínált termékek megvásárlására váltható be. A Store Cafékban kínált áruk és szolgáltatások nem tartoznak ide.

4. Egyenleg

Az ajándékkártyán lévő (fennmaradó) egyenleg megtekinthető az ajándékkártyára nyomtatott QR-kód beolvasásával vagy közvetlenül a peek-cloppenburg.hu/giftcard oldalon. Ehhez az ajándékkártya 13 jegyű számát és a 6 jegyű PIN-kódját is be kell írni a megfelelő mezőbe. Az ajándékkártya egyenlege ezenkívül az üzletek pénztárainál is ellenőrizhető.

5. Az ajándékkártya érvényessége

Az ajándékkártya beváltása az ajándékkártya megvásárlásától számított 3 éven belül lehetséges.

6. Az ajándékkártya elvesztése vagy ellopása

A P&C nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért vagy ellopásáért. Ajándékkártya használatakor nincs legitimációs ellenőrzés, azaz az ajándékkártyát használó személy felhasználhatja az ajándékkártyán lévő egyenleget. 

7. Az ajándékkártya egyenlegének kifizetése

Az ajándékkártyán lévő (fennmaradó) egyenleg teljes vagy részleges kifizetése nem lehetséges.

8. Visszatérítés az áruk visszaküldésekor

Az ajándékkártyával fizetett áruk visszaküldése esetén a következők érvényesek:

a)     Ha az árut teljes egészében ajándékkártyával fizette ki, a visszatérítés az áru visszaküldésével egyidejűleg történik egy új ajándékkártya kiállításával (az áruért eredetileg fizetett vételár).                     

b)     Ha az üzletben történő vásárláskor – az ajándékkártyán kívül – más fizetőeszközt is használt, a visszatérítés teljes mértékben készpénzben történik (az áruért eredetileg fizetett vételár) az áru visszaküldésekor.