A Peek & Cloppenburg Ruházati és Kereskedelmi Kft. által kibocsátott ajándékkártyák beváltására vonatkozó általános feltételek

  

1. Felhasználhatóság

A Peek & Cloppenburg Ruházati és Kereskedelmi Kft. („P&C”) által kibocsátott ajándékkártyák („Ajándékkártya”) beváltása kizárólag a beváltásra vonatkozó általános feltételek („Beváltási feltételek”) betartása mellett lehetséges.

2. Az ajándékkártya beváltása

a) Az ajándékkártya a P&C vagy az ANSON’S által üzemeltetett összes üzletben („Üzletek”) beváltható. Romániában, Szerbiában, Horvátországban, Ausztriában és Lengyelországban nem lehetséges a beváltás. A németországi Peek & Cloppenburg üzletek esetében a 2. b) pontban meghatározott kivételek érvényesek.

b) Az ajándékkártya beváltása Németországban kizárólag a Peek & Cloppenburg KG, Düsseldorf üzleteiben lehetséges, amelyek jelenleg a következő helységekben találhatók: Aschaffenburg, Augsburg, Bad Homburg, Bergisch Gladbach, Berlin, Bocholt, Dortmund, Düren, Düsseldorf, Erlangen, Eschweiler, Essen, Frankfurt am Main, Gießen, Hagen, Halle (Saale), Hamm, Hanau, Hilden, Homburg, Hürth, Kaiserslautern, Karlsruhe, Koblenz, Köln, Lipcse, Leuna-Günthersdorf, Leverkusen, Ludwigshafen am Rhein, Lünen, Mainz, Mannheim, Mönchengladbach, Mülheim an der Ruhr, Munich, Neu-Isenburg, Neunkirchen, Neuss, Oberhausen, Potsdam, Recklinghausen, Regensburg, Rosenheim, Saarbrücken, Saarlouis, Siegen, Stuttgart, Sulzbach (Taunus), Troisdorf, Ulm, Viernheim, Weiterstadt, Wiesbaden, Wildau és Wuppertal.

c) Az ajándékkártya beváltása az üzletekben a fizetés során, az ajándékkártya pénztárnál történő bemutatásával történik. Ezt követően az ajándékkártyán feltüntetett összeg automatikusan levonásra kerül a vásárlás végösszegéből.

d) Egy vásárlás során több ajándékkártya is beváltható.

e) Az eurótól eltérő pénznemben történő, országok közötti beváltás esetén az Európai Központi Bank által közzétett aznapi átváltási árfolyam érvényes.

3. Megvásárolható termékek

Az ajándékkártya a kijelölt üzletekben és online üzletekben kínált termékek vásárlása esetén váltható be. A kártya nem váltható be az üzletekben található kávézók termékei és szolgáltatásai vásárlása esetén.

4. Egyenleg

Egy adott ajándékkártya (fennmaradó) összege az ajándékkártyáa nyomtatott QR-kód beolvasásával vagy közvetlenül a peek-cloppenburg.hu/giftcard oldalon tekinthető meg.
A lekérdezéshez be kell írni a megfelelő mezőbe a 13 számjegyből álló ajándékkártya-számot
és a 6 számjegyű PIN-kódot. Másik lehetőségként az ajándékkártya egyenlege az üzletek pénztárainál is ellenőrizhető.

5. Az ajándékkártya érvényessége

Az ajándékkártya beváltása a vásárlástól számított 3 éven belül lehetséges.

6. Az ajándékkártya elvesztése vagy ellopása

A P&C nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért vagy ellopásáért. Az ajándékkártya használata során nem ellenőrizzük a jogosultságot, azaz az ajándékkártyát bemutató vásárló jogosult felhasználni annak összegét.

7. Az ajándékkártya összegének pénzre váltása

A ajándékkártya teljes vagy részleges (fennmaradó) összegének pénzre váltása nem lehetséges.

8. A visszaküldött termékek árának visszatérítése

Ha az ajándékkártyával fizetett terméket visszaküldik, a következők érvényesek:

a)     Ha a terméket teljes egészében ajándékkártyával fizették ki, a visszatérítés a termék visszaküldésével egyidejűleg történik egy olyan új digitális ajándékkártya kibocsátásával, amelynek összege megegyezik az ügyfél által visszaküldött termékért eredetileg fizetett vételárral.

b)     Az üzletben: Ha az ajándékkártyán kívül más fizetési módot is használtak a termék üzletben történő megvásárlására, a visszatérítés teljes egészében készpénzben történik a termék visszaszolgáltatásakor (a visszatérítés összege megegyezik az termékekért eredetileg fizetett vételárral).